19 Şubat 2009 Perşembe

SADECE KENDİNİZ DEĞİLSİNİZ.......




SADECE KENDİNİZ DEĞİLSİNİZ.

Mutlu olduğunuzda mutluluğu yaşayan sadece kendiniz değilsiniz, sevgi dolu olduğunuzda sevgiyi yaşayan sadece kendiniz değilsiniz, barış ve huzurla dolu olduğunuzda barış ve huzuru yaşayan sadece kendiniz değilsiniz.
Mevlana olduğunuzda Mevlanalığı yaşayan sadece kendiniz değilsiniz. Siz bir yandan bunları yaşarken bir yandan da farkında olmadan,evrenin enerjisini yükselterek pek çok insanın hayatını etkiliyorsunuz. Yaşadıklarınızla oluşan düşük veye yüksek frekanstaki enerjinizle siz farkında olsanız da olmasanız da, inansanız da inanmasanız da, görseniz de görmeseniz de toplu bilinçteki yaşam enerjisini fazlası ile etkilemektesiniz.

Kanadalı bir doktor olan David Hawkins'in araştırmaları sonucunda vardığı değerler şöyle;

* Pozitif ve herşeyi olduğu gibi kabullenen mutlu bir insanın yaydığı enerji, 90.000 insanın yaydığı düşük enerjiyi dengelemektedir.

* Sevgiyi gerçek anlamda yaşayan bir insanın yaydığı enerji, 750.000 insanın yaydığı düşük enerjiyi dengelemektedir.

* Barış ve huzur içinde yaşayan bir insanın yaydığı enerji, 10 milyon insanın yaydığı düşük enerjiyi dengelemektedir.

* Mevlanalığı yaşayan bir insanın yaydığı enerji, 70 milyon insanın yaydığı düşük enerjiyi dengelemektedir.

* Peygamberlik, Budalık seviyesindaki bir insanın yaydığı enerji, tüm insanlığın yaydığı düşük enerjiyi dengelemektedir.


Bugün Peygamber, Buda, Mevlana olmasak da en azından 90.000 insanı mutlu etmeye ne dersiniz????







7 yorum:

  1. Bu Hawkins, araştırmayı nasıl becermiş??? Doğruysa bir peygamber gönderilirse yırttık demektir...En azından denge sağlanır, biz de hakikat ilminde dengeli enerjiyle daha da özgür oluruzzz...........mu ???????????

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Gülhan'cığım,
    Yıllar önce şifacı olduğumuzda, bize 12 şifacının sevgiyle gönderdiği şifa enerjisinin bir stadyum dolusu insanın enerjisine eşit olduğu söylenmişti ve biz toplu şifa seanslarında nasıl mucizeler yaşamıştık hatırlarsın...
    Ne yazık ki artık peygamber gelmeyecek ama biz elimizden geleni yapalım ....
    100 maymun deneyi....morfolojik alan....
    şu anda dünyanın ve ülkemizin buna çok ihtiyacı var...
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  4. "Ben" liği ortadan kaldırmaya yarayacak bir bilgi daha gelmiş "bilge" annemden :) Aslında bütün iş mutlu olabilmekte, mutlu olduktan sonra enerjisini yayması kolay sanki :))

    YanıtlaSil
  5. Bir zamanlar ayyüzlü öğretmenimiz yani mürşidimiz derdi ki "Dünyanın herhangi bir yerinde seven iki kişinin birlikteliği bizim bedenimizde gerçekleşiyor" derdi de inanamazdık.Ne kadar doğru bir söz imiş şimdilerde yavaş yavaş idrak ediyoruz birlikteliğin beşerin hayrına bir ibadet türü olduğunu.İdraklerin hayra dönüşmesi dileklerimle, dilek.

    YanıtlaSil
  6. Güzel kızım,
    Çok haklısın mutlu olduğumuzda bu çok kolay, sanki kendiliğinden yayılıyor evrene sevgi zerrecikleri...
    içinde mutluluğun hep şarkı söylediği günler diliyor, güzel yanaklarından öpüyorum canım...

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Dilek'ciğim,
    İnandığımız bilgilerin pozitif bilimciler tarafından araştırılarak doğruluğunun ispatlanması çağındayız sanki..hemen her gün bunları okuyoruz çeşitli kaynaklardan. Daha dün, dua etmenin hastalıklar üzerindeki iyileştirici gücünü araştırıp, klinik bulguları olumlu sonuçlandıran bir doktor makalesi okudum.
    Ne güzel değil mi?
    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil